Retete:

• Cozonac in trei culori

Cozonac in trei culoriIngrediente: 1 kg faina; 1/2 pachet de unt topit; 2 galbenusuri; coaja rasa de la o lamaie; 1 praf de copt; 1 ...

mai multe detalii

• Pandispan cu mere

Pandispan cu mereModalitati de preparare
Ingrediente: 750 g mere; 300 g zahar; 300 g faina Oltina; 50 g stafide; 50 g nuci; un...

mai multe detalii

• Cozonac moldovenesc

Cozonac moldovenescIngrediente: Aluat: 1 kg faina Oltina; 300 g zahar; 5 oua; 200 g unt; 500 ml lapte; 1 lingurita sare;arome Ump...

mai multe detalii

Toate retetele

Garantia sigurantei si calitatii alimentare

Oltina a implementat si mentine un sistem al calitatii integrat care garanteaza clientilor si consumatorilor o calitate constanta si siguranta alimentara a produselor fabricate.


Calitatea si siguranta alimentara a produselor este monitorizata prin activitati de control si inspectie efectuate la receptia materiilor prime, continuand cu o atenta supraveghere a proceselor de productie, de ambalare si transport pana la consumatorul final.


Prin implementarea sistemului de management al sigurantei alimentare, in Oltina este asigurata monitorizarea pericolelor potentiale si sunt tinute sub control, riscurile identificate. Acest fapt asigura consumatorii ca produsele sunt sigure si de un nivel calitativ superior.

Laboratoarele Oltina dispun de dotarea necesara si de personal specializat pentru efectuarea analizelor si incercarilor de la receptia materiilor prime, pe fluxul de fabricatie si pana la livrarea produselor finite.



Total: 195385 vizitatori si 283853 afisari unice